Niste prijavljeni. (Prijava)

Kontinuirana medicinska edukacija

eucenjeObrazovanje je jedna od tri osnovne delatnosti Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu. Pored toga što predstavlja nastavnu bazu za grupe predmeta na integrisanim akademskim i doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka, Institut je pokrenuo kontinuiranu medicinsku edukaciju, priprema i organizuje obrazovne skupove za zdravstvene radnike, kao i za sve one koji žele da budu u toku sa novim trendovima i izazovima u oblasti javnog zdravlja.

Centar za kontinuiranu medicinsku edukaciju je za Vas pripremio preko 40 akreditovanih edukacija različitih tematika. Rukovodioci naših kurseva i predavači su priznati stručnjaci u svojim oblastima: profesori univerziteta, lekari specijalisti i drugi zdravstveni radnici i saradnici.

elearnO savremenim metodama predavanja, prezentacijama, štampanim materijalima i radionicama na našim kursevima svedoče stotine zadovoljnih polaznika.

Septembra 2010. godine smo pokrenuli i edukacije putem interneta. Naš savremeni sistem za učenje na daljinu na Moodle platformi Vam omogućava da uz smanjenje svojih troškova, uklopite svoje privatne obaveze i steknete nova znanja na našim edukacijama i dobijete zvaničan sertifikat o tome sa odgovarajućim brojem bodova!

Poslednja izmena: Ponedjeljak, 7. Septembar 2015., 11:45
Preskoči Glavni meniPreskoči PrijavaPreskoči Kalendar

Kalendar

Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
Danas Ponedjeljak, 24. Januar 24 25 26 27 28 29 30
31       
Preskoči Predstojeći događaji

Predstojeći događaji

Nema predstojećih događaja

Citat

"Nikada nisam učio svoje učenike, samo sam pokušavao da im stvorim uslove u kojima mogu da uče."


Albert Ajnštajn


Niste prijavljeni. (Prijava)