Niste prijavljeni. (Prijava)

Kontinuirana medicinska edukacija

eucenjeObrazovanje je jedna od tri osnovne delatnosti Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu. Pored toga što predstavlja nastavnu bazu za grupe predmeta na integrisanim akademskim i doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka, Institut je pokrenuo kontinuiranu medicinsku edukaciju, priprema i organizuje obrazovne skupove za zdravstvene radnike, kao i za sve one koji žele da budu u toku sa novim trendovima i izazovima u oblasti javnog zdravlja.

Centar za kontinuiranu medicinsku edukaciju je za Vas pripremio preko 40 akreditovanih edukacija različitih tematika. Rukovodioci naših kurseva i predavači su priznati stručnjaci u svojim oblastima: profesori univerziteta, lekari specijalisti i drugi zdravstveni radnici i saradnici.

elearnO savremenim metodama predavanja, prezentacijama, štampanim materijalima i radionicama na našim kursevima svedoče stotine zadovoljnih polaznika.

Septembra 2010. godine smo pokrenuli i edukacije putem interneta. Naš savremeni sistem za učenje na daljinu na Moodle platformi Vam omogućava da uz smanjenje svojih troškova, uklopite svoje privatne obaveze i steknete nova znanja na našim edukacijama i dobijete zvaničan sertifikat o tome sa odgovarajućim brojem bodova!

Poslednja izmena: Ponedjeljak, 7. Septembar 2015., 11:45
Preskoči Glavni meniPreskoči PrijavaPreskoči Kalendar

Kalendar

Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
      1 2 3 4
Danas Ponedjeljak, 5. Juni 5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
Preskoči Predstojeći događaji

Predstojeći događaji

Nema predstojećih događaja

Citat

"Nikada nisam učio svoje učenike, samo sam pokušavao da im stvorim uslove u kojima mogu da uče."


Albert Ajnštajn


Niste prijavljeni. (Prijava)